Η Πετρούλα "δασκάλα" του sex!

Published on by notinea.over-blog.com

Η Πετρούλα Κωστίδου ετοιμάζεται για extra αισθησιακές συμβουλές μέσα http://3.bp.blogspot.com/_iMr2aUS3fTo/RkI3JCSiYFI/AAAAAAAAAWc/RVsK06lOZpc/s320/petroula.jpgαπό ένα «εκπαιδευτικό ντοκιμαντέρ».

Σεξουαλική αγωγή από την Πετρούλα. Σε «δασκάλα του σεξ» εξελίσσεται η πρώην «Καιρούλα»! Το καυτό κορίτσι του Star Πετρούλα Κωστίδου, αφού έφερε θύελλες και καταιγίδες στην TV με το sexy δελτίο καιρού που παρουσίασε, και πήρε κατά πόδας την τρόικα, ετοιμάζεται για νέες περιπέτειες!

Τώρα θα δίνει συμβουλές μέσα από ένα «εκπαιδευτικό ντοκιμαντέρ», όπως το χαρακτηρίζει η ίδια, που αναμένεται να είναι το πιο hot θέμα τις επόμενες ημέρες και να συζητηθεί δεόντως...

Αν και η ίδια δηλώνει ότι δεν θα έχει καμία σχέση με το ροζ DVD της Τζούλιας Αλεξανδράτου, οι πληροφορίες το θέλουν να είναι άκρως αισθησιακό.

Το «it girl» της showbiz μίλησε στην «Espresso» σχετικά με το νέο της project, τονίζοντας ότι θα είναι σκέτη αποκάλυψη. «Αυτό το DVD θα κυκλοφορήσει σε λίγες μέρες, σε περίπου μία εβδομάδα. Είναι ένα εκπαιδευτικό ντοκιμαντέρ με έντονη δόση χιούμορ. Πρόκειται για ένα πάρα πολύ sexy DVD! Εχουν πολλά να δουν τα ματάκια σας, αλλά δεν έχει καμία σχέση με το DVD της Τζούλιας Αλεξανδράτου. Θα αποκαλύπτω κάποια μέρη του σώματός μου, δυστυχώς όμως δεν μπορώ να μπω σε λεπτομέρειες σχετικά με το πώς ακριβώς θα εμφανίζομαι. Αυτό που μπορώ να σας πω είναι ότι μέσα από το DVD θα δίνω συμβουλές για το σεξ, εξ ου και το λέω εκπαιδευτικό».

Και βέβαια, η suicide blonde δεν θα είναι μόνη της. Στο «παιχνίδι» θα συμμετέχουν και καλλίγραμμα αγόρια. «Οπότε καταλαβαίνετε τι έχει να συμβεί» δηλώνει και εξάπτει τη φαντασία η Πετρούλα Κωστίδου.

Μη νομίζετε, πάντως, πως η νέα «δασκάλα του sex» της showbiz δεν αγχώνεται. Τουναντίον. Αλλωστε, πρόκειται για ένα νέο επαγγελματικό βήμα: «Αυτό το ντοκιμαντέρ με έχει στρεσάρει πολύ, αλλά σιγά-σιγά προσπαθώ να το ξεπεράσω. Οι γονείς μου είναι ενημερωμένοι για τα πάντα, δεν ανησυχούν καθόλου, αφού πρόκειται για μια αξιοπρεπή δουλειά» μας λέει η Πετρούλα Κωστίδου.

Η «Espresso» επικοινώνησε και με τη μητέρα της Πετρούλας, την κυρία Ειρήνη, που είναι η μεγάλη αδυναμία της, προκειμένου να μας μιλήσει κι εκείνη. «Δεν έχω κανένα πρόβλημα με το συγκεκριμένο DVD. Είναι κάτι πολύ χαριτωμένο, sexy, στο στιλ της κόρης μου, αλλά και με πάρα πολύ χιούμορ. Η Πετρούλα δεν θα έκανε πορνό στη ζωή της, δεν έχει εξάλλου δώσει ποτέ τέτοιου είδους δικαιώματα».

 

http://t0.gstatic.com/images?q=tbn:JJpM8b9irud47M:http://i294.photobucket.com/albums/mm86/despinara/logo.gif&t=1

Published on Ελλάδα - Νέα

To be informed of the latest articles, subscribe:
Comment on this post